Toekomstbestendig wonen

WMO

Uw woning en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

We worden met zijn allen een dagje ouder. En we blijven ook steeds langer zelfstandig wonen. Maar dat kan betekenen dat uw woning aanpassingen nodig heeft.

Het goede nieuws is: de overheid betaalt aan sommige voorzieningen mee. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) zorgt ervoor dat iedereen kan (blijven) meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Ook als u beperkt wordt door ouderdom, een handicap of een psychisch probleem. Als meedoen of zelfstandig wonen niet lukt zonder hulp, kunt u de gemeente vragen om ondersteuning. De gemeente gaat uit van de eigen kracht van haar bewoners maar biedt ondersteuning waar dit nodig is.

P.H. Frauenfelder wordt door de gemeente Rotterdam aanbevolen voor het installeren van reeds aangevraagde WMO-aanpassingen in uw woning. Ook kunnen wij u helpen bij het aanvragen van een subsidie bij de gemeente voor woningaanpassingen.

In 2017 verandert er veel op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen. Thuiscomfort zet jaarlijks de trends op dit gebied op een rij. Hier treft u een artikel aan, waarin Thuiscomfort zijn visie geeft op dit gebied.

Kinemagic®

P.H. Frauenfelder is tevens dealer en installateur van Kinemagic®. Kinemagic maakt het mogelijk om uw oude bad eenvoudig, snel en zonder ingrijpende werkzaamheden te vervangen door een ruime en toegankelijke douche. Met dit douchesysteem, dat in elke badkamer kan worden toegepast, vervangt u uw bad door een ruime douche. En dat zonder ingrijpende verbouwing, binnen één dag. De magische oplossing van Kinemagic biedt optimale toegankelijkheid dankzij de extra lage douchebak van slechts 3 cm.

Kinemagic is leverbaar in 3 series:
Serenite: veilig en toegankelijk
Inclusief 2 ondersteuningsbeugels, opklapbaar zitje en douchebak met antislipbehandeling.
Design: ruim en modern
Een aanrader voor wie specifieke inrichtingswensen heeft.
Essentiel: functioneel en aantrekkelijk geprijsd
Een ruime douche tegen een aantrekkelijke prijs. U hergebruikt uw bestaande kraanwerk.

Bekijk hier de website van Kinemagic
Download hier de productbrochure
Download hier de productinformatie

Heeft u interesse? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. Of bel 010 - 850 12 00.


Toekomstbestendig wonen - Rotterdam e.o.