P.H. Frauenfelder

Historie

P.H. Frauenfelder: een begrip in Den Haag en omstreken!

In 1944 begon P.H. Frauenfelder als een Haags filiaal van installateur Van der Laan uit Rotterdam. Anno 2014 is P.H. Frauenfelder uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste, zelfstandige installatiebedrijven in de regio Haaglanden.

Oorspronkelijk was ons bedrijf gevestigd in het centrum van Den Haag. Maar 25 jaar geleden heeft de toenmalige directie de thuisbasis verplaatst naar de Oude Haagweg.

Door te investeren in gekwalificeerde medewerkers en gespecialiseerde afdelingen kon ons bedrijf in de jaren negentig het klantenbestand met succes uitbouwen. Wij worden tegenwoordig ingeschakeld voor uiteenlopende installatiewerkzaamheden in kantoren, overheidsgebouwen, zorgcentra, winkels én bij steeds meer particulieren.

Ook voor het repareren en renoveren van zeer verschillende daken hebben wij veel expertise en ervaring in huis. Voor noodgevallen zoals lekkages, verstoppingen e.d. kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Wij zijn praktisch altijd snel ter plaatse.

De nieuwe 'tak aan onze boom' is het toekomstbestendig maken van woningen. Steeds meer mensen willen langer zelfstandig thuis blijven wonen, maar niet inleveren op comfort, stijl of veiligheid. P.H. Frauenfelder maakt dat mogelijk. Bekijk onze speciale pagina over toekomstbestendig wonen speciale pagina over toekomstbestendig wonen.

U kunt ons natuurlijk ook meteen bellen voor een afspraak: 010 - 850 12 00.